Hlavní navigace

Redakční schránka speciál (1. 4. 2006)

1. 4. 2006
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

Redakční schránka je báječná věc. Obvykle do ní padají zajímavé a podnětné dotazy, někdy se v ní ovšem ocitne pošta, na kterou všichni koukáme a přemýšlíme, jestli to není dopis z vesmíru. Že by v tom měl prsty Aštar Šeran?

Protože se jedná o skutečné perly, rozhodli jsme se o ně podělit i se čtenáři. Protože leckdy je podstatná i forma samotného mailu, nijak jsme je neupravovali a jsou ponechány v původní podobě. Protože ke každé otázce patří i odpověď, zveřejňujeme i oficiální odpovědi na vaše dotazy.

Jak se můžeme dostat na vaše www stránky?

2× klikněte na logo nahoře s podrženým shiftem, pak se objeví přihlašovací dialog. Vyplníte uživatele „admin“, heslo je samozřejmě „heslo“. Po odklepnutí OK se dostanete na naše www stránky s maximálními právy. Ale pssssst, raději to nikomu neříkejte.

Připravujete v nejbližší době nějaký materiál o svatbách?

Určitě ne, ale právě provádíme poslední úpravy naší nové přílohy o vaření, vyšívání a okultismu. Také se intenzívně chystáme na návštěvu centra Laktační ligy a Českého svazu žen.

Ty vorechu, jestli dostanu od tebe jeste jeden email, tak dostanes obratem takoveho trojana, te ten svuj server uz nerozdejchnes. Posledni varovani.

Děkujeme za vstřícná slova. Zaregistrovali jsme váš mail na několika webech zabývajících se zejména tělesnými otvory, oleji na rostlinné bázi a věcmi OPRAVDU VELKÝCH ROZMĚRŮ. Slibujeme, že od nás už nedostanete jediný spam.

Máte nějakou zkušenost s aučním serverem Ebay, nemohu např. nalézt jinou jazykovou mutaci než D, má obyčejný člověk možnost tam nakoupit?

Nevím jaký Ebay máte, ale na tom našem jsou mutace A, B, C, E, T a Mutant X. Na Ebay zásadně nakupují jen vyšší bohové (Maya mají smůlu) a zastánci Aštana Kaštana Šerana. Normální smrtelník je při pokusu o klepnutí na tlačítko „KOUPIT“ sežehnut nebeským plamenem o teplotě asi 5000 stupňů. Ovšem kelvinových.

Byl bych velice rád za odpověď, protože se nemohu nikde dopátrat, jak se například používá konsole (i když bych ji nerad používal, protože přecházím z Win, kde jsem příkazový řádek a podobné věci nemusel používat).

Konzole se používá velice dobře, děkujeme za optání. Obvykle se při jejím použití oblékneme do přiléhavých trikotů a tančíme na hudbu Michala Davida až do zobrazení svatého shellu. Nedivím se, že byste ji také rád používal.

Mam takovy mensi problem – jsem v australii a pri pristupu na stranky root.cz dostanu pouze chybu (Cannot find server or DNS Error). Pritom v cechach pry normalne funguje. Jde s tim neco delat?

Ano, protože sedíte u protinožců, musíte vše přizpůsobit prostorově gravitační anomálii reverzního typu. Do prohlížeče zadávejte  \zc.toor.www\\:ptth.

Ahoj, jsem 29 letý otec. Já a moje manželka máme krásný společný život. Bůh nám dopřál i dítě. Naše dcera se jmenuje Rachel a je jí 10 let. Nedávno lekáři zjistili rakovinu mozku v její malém telíčku. Je jen jediná cesta jak ji zachránit a to – operace. Smutné, nemáme dostatek penez, aby jsme zaplatili takovou částku. AOL a ZDNET souhlasili, že nám pomůžou. Jediná cesta jak pomoci, je poslat tento email dalším lidem. AOL stopuje tento email a počítá, kolik lidí ho dostane. Kadý človek, který otevře tento email a pošle ho nejméně dalším 3 lidem, nám dá 32 centů.

Nazdar, my jsme v redakci taky neměli na pivo, ale napsali jsme Santa Klausovi (santa@severní­.pól) a ten nám poslal kufřík plný Eurovek. Sice byly falešné, ale ten hospodský to stejně nepozná. My jsme to akorát nikomu neřekli, nevíme, jestli má Santa dost kufříků pro všechny děti.

Bylo zadáno jako zprávička:

UX DAy - tip 2

Všichni,kteří si chcete zlepšit tou nejlepší cestou své zdraví ZPOZORNĚTE!Na všechny kožní choroby – akné,lupenku,ekzémy i atopické ekzémy,alergie a další nemoci zabírá ,,zázračná,, rostlina Aloe ve vnitřním podání.Není to výmysl,ale skutečnost.Roky jsem měla silné akné.Nepomáhali žádné krémy ani mastičky od kožních lékařů.A anti­biotika jen všechno zhoršily.Aloe užívám již rok a půl a už se nestydím za svůj zjizvený obličej.Pokud by Vás zajímaly bližší informace nebo se jen chcete na něco zeptat,jsem na e-mailu: … zavináčcentrum­.cz…Ráda poradím a dám kontakty.

My v redakci bohužel akné nemáme. Máme jen platfus, žaludeční vředy a něteří naši čtenáři mají občas poruchu osobnosti. Potvrzujeme, že Aloe Vera je opravdu vynikající. Jen na ty vředy moc nezabírá, přestože ho pijeme skoro pořád.

Znáte Aštana?

Byl pro vás článek přínosný?