Hlavní navigace

Názor k článku Řízení změn záznamů v relační databázi od ded.kenedy - Čili, tématem bylo poukázat na problematiku tak, jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2016 0:23

    ded.kenedy (neregistrovaný)

    Čili, tématem bylo poukázat na problematiku tak, jak ji chápu já a na co já kladu důraz. Respektive oslovit ty, kteří tento problém při své práci identifikovali a (nebo) se jej snaží řešit.

    A nebylo by lepsi si proto zalozit blog a tam psat blogiskove uvahy? Mozna to bude prekvapive, ale vetsina ctenaru na tento web chodi kvuli technickym informacim, a ne kvuli osobnim uvaham.

    Byl jsem účastníkem mnoha projektů. Problém na KAŽDÉM z nich byl, že jsme VŽDY řešili to samé, vždy od začátku, pokaždé jinak s větší či menší mírou nějakého výsledku.

    Bajecne, takze ctenari budou opet resit ten samy problem vzdy od zacatku bez ohledu na to, jestli vas clanek vysel nebo ne. Nejak mi nedochazi, proc to vlastne pisete? Co tim chcete vyresit?

    Nezlobte se, ale co si já chci koupit nebo potřebuji koupit, to neovlivní žádná reklama. Ani typu "Vy zíráte, my zíráme, zářivě bílé prádlo.". To samé předpokládám i u vás.

    Tady nejde o nejake ovlivnovani. Tady jde o skutecnost, ze se evidentne jedna o reklamni clanek, jelikoz text popisuje nejaky problem a jako reseni nabizi POUZE vas produkt. Ze zakona by takova reklama mela byt oznacena.

    Jde přinejmenším o 6 DDL, které musíte ve vašem případném projektu použít. Proto není snadné ukazovat kousky kódu. Asi vám nic neřeknou.

    Jak jsem psal vyse, ke kodu lze napsat komentar. Vsimnete si, ze napriklad v clancich Pavla Tisnovskeho jsou popsany cele procesory pro ctenare srozumitelnou formou. Vazne si myslite, ze popsat procesor je jednodussi nez 6 DDL?

    Dále, nezlobte se, ale náš vývoj také něco stojí. Rozumný člověk pochopí, že není možné ukazovat strukturu tabulek jen tak

    Vazne? A co by si kdo na tech hlavickach vzal? Takze jedina moznost, jak vyresit vami popsany problem je bud to vymyslet sam, nebo si koupit vase reseni?

    Nejedná se o Open Source.

    A proc to tedy pisete na server zamereny na open source?

    stahovat si zdrojáky z FTP

    Vazne? V roce 2016? Nekdo pouziva FTP pro distribuci zdrojaku?