Hlavní navigace

ROOT.cz se stal adoptivním rodičem Tučňáka Humboldtova

9. 6. 2000
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Praha 9.6.2000. - Dne 24.5.2000 se linuxový zpravodajský server ROOT.cz stal sponzorem Tučňáka Humboldtova v pražské ZOO. Sponzoring tučňáka je logickou volbou - logem Linuxu je právě tento opeřenec.

Důvodem sponzoringu je propagace serveru ROOT.cz a Linuxu mezi širší veřejností a zároveň je ukázkou toho, že Internet je seriózní medium se seriózním zdrojem informací a ne pouze semeniště nelegální hudby, virů a pornografie, jak si mnozí spoluobčané myslí. Věříme, že spolupráce s pražskou ZOO bude oboustranně přínosná a třeba tímto přimějeme i ostatní internetové servery k podobným krokům.

root_podpora

O serveru ROOT.cz (http://root.cz/)
ROOT je zpravodajský server zaměřený převážně na operační systém Linux, ale nevyhýbá se ani tématům, která hýbou českým Internetem, výpočetní technikou a oblastí IT. Denně přináší články a novinky ze světa Linuxu a snaží se propagovat tento volně šiřitelný operační systém mezi nejširší veřejnosti jako levný a spolehlivý protipól komerčních operačních systémů.

O firmě 4WeB (http://www.4web­.cz/)
4WeB patří mezi významné české poskytovatele obsahu Internetu. Kromě ROOT.cz je provozovatelem populární služby pro zjišťování návštěvnosti www stránek NAVRCHOLU.cz, její slovenské obdoby NAJ.sk a služby upozorňující na změny www stránek WOKO.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku