Hlavní navigace

Názor k článku Satoshi Nakamoto odhalil svou identitu, komunita pochybuje od Ramanuji - Je to ošetřeno smluvně, dohlíží na to právní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 5. 2016 17:15

    Ramanuji (neregistrovaný)

    Je to ošetřeno smluvně, dohlíží na to právní kanceláře a tak podobně.
    Tak určitě, zvlášť když jde o vztah na desetiletí až století, neručí se osobním majetkem, historie vůbec nepamatuje radikální změny zákonů atd. Hlavně teoretické "oživení" v budoucnosti je jen příslib, žádná garance. Navíc postavené zcela na vodě kde se nedá, na rozdíl třeba od pojištění, počítat jakákoli smysluplná pravděpodobnost.

    Pokud vím, tak se ani v řádu hodin se nikdy nepodařilo přivést k vědomí po tak hlubokém zamražení žádný živý organismus, na tož člověka nebo jiného savce.
    Ještě důležitější, po mozkové smrti kdy ani mozkový kmen nevykazuje žádnou aktivitu, neexistuje ani na úrovni hypotézy šance na obnovu vědomí. Možná pro někoho překvapivé, ale vědcům není ani do teď jasný jeho původ a povaha, žádná z teorií se nepotvrdila.

    Ať se na to dívám z jakékoli strany, vidím to podobně jako předřečník. Akorát si nemyslím, že jde o plánovaný podvod. Spíš naopak. Zřejmě seriózní, ale za to velmi nákladnou službu skladování mrtvol.