Hlavní navigace

Názor k článku Sony: nehrabejte se v PS3, jinak vás zažalujeme od Hmmm - Federální soudce Joseph Spero ze San Francisca umožnil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2011 16:19

    Hmmm (neregistrovaný)

    Federální soudce Joseph Spero ze San Francisca umožnil svým rozsudkem firmě Sony zjistit si IP adresu každého, kdo navštívil webové stránky hackera PlayStation 3 známého jako GeoHot od ledna 2009 do současnosti.
    Sony vede proti GeoHotovi právní bitvu poté, co zveřejnil možnost, jak kompletně kontrolovat konzoli PlayStation 3. Sony zároveň může zjišťovat data o osobách, které sledovaly a komentovaly zázamy o návodu jak hacknout konzoli z Youtube a Google, stejně jako twitterové účty směrované ke GeoHotovi.
    Soudce také odsouhlasil, že Sony si může zjistit informace o lidech, navštěvujících GeoHotův blog. Informace mohou být získávané i o osobách, které na svých Youtube účtech zveřejňovaly videa "Jailbroken PS3 3.55 with Homebrew". Sony také může získat data, záznamy, uživatelská jména a IP adresy těch, kdo publikovali komentáře v reakci na tato videa. Veškeré informace mohou být zjišťovány i o osobách spojených s GeoHotovým Twitterem.