Hlavní navigace

Názor k článku Spicebird: malý Outlook pro Linux od anonym - Kalendář mám a to pouze v PDA. Vyhovuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 1. 2008 14:43

    anonymní
    Kalendář mám a to pouze v PDA. Vyhovuje mi to a nemám s tím problém. Kalendář do toho netahám proto, že jste to vy, kdo mě i ostatní neustále přesvědčuje, že nemohou být spokojeni, pokud nebudou používat MS software. V tomto případě třeba Exchange. Vy naprosto ignorujete to, že kalendář v PDA tak, jak je, mi vyhovuje a nepotřebuji nic jiného, vy to pořád budete tlačit do pozice "nemá, protože nemůže".

    K IMAP4 - je fajn, že citujete Wikipedii, když sám máte znalosti nulové. Proto tedy věřte, že jak Qmail na PDA, tak webmail i Thunderbird prostě odeslanou poštu _automaticky_ zařadí do složky odeslané. Tečka. Když jsem to samé viděl na MS Outlooku XP, šel jsem do kolen. Nic takového jako "výchozí složka pro odeslanou poštu" v případě IMAPu neexistuje. Vždy se to strká do lokálního PST souboru a kdo chce mít kopii i na serveru, ten to musí dělat ručně. Pitomou obezličku jako pravidlo "zkopírovat po odeslání" není možné použít, protože když se z libovolného důvodu Outlooku nezdá IMAP spojení OK, veškerá pravidla vztažená k tomuto IMAP účtu disabluje.

    Tady je úplně krásně vidět, jak akorát kafráte bez toho, aniž byste měl tušení, jak to funguje a kam až vede vaše úporná snaha všem dokazovat, že bez MS technologií jsou v koncích a pracují pitomě a pokud jim to nevadí, tak proto, že jsou omezenci. Nebudu vám kecat do svědomí, každý se nějak živíme a když to lépe neumíte, škoda. Já bych ale na to, abych ze sebe dělal blbce, žaludek neměl.