Hlavní navigace

Názor k článku Spouštíme novou verzi Root.cz - jaké jsou novinky? od Uživatel si přál zůstat v anonymitě - Nemohu si pomoci, ale chybí mi snadnost sledování...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2009 12:02

    Uživatel si přál zůstat v anonymitě (neregistrovaný)

    Nemohu si pomoci, ale chybí mi snadnost sledování nových názorů ze starého webu. Tam existovaly dva odkazy – první na všechny příspěvky v diskuzi a druhý pouze na ty nové. Celkem mi to vyhovovalo, vždy jsem volil jen ty nové a v případě, že jsem ztrácel kontext, jsem si rozklikl „Celé vlákno“ a bylo to.

    Nyní existuje pouze jeden odkaz a to na všechny příspěvky v diskuzi. Musím pak listovat stránkou a hledat, u kterého názoru svítí „nový“. To mi přijde dost nepraktické. Přimlouval bych se za aktivní odkaz na nové příspěvky, co by buď

    1. vylistoval jen ty nové, jako za stara

    nebo

    1. vylistoval všechny, přesunul by focus na první nový a obsahoval by nějaký aktivní prvek (třeba by to mohl být ten štítek „Nový“), který by mě přesunul na další nový příspěvek. To by bylo ještě možná lepší než a)

    Výhody vidím následující – kdo to používat nechce, tak nemusí, protože odkaz na všechny příspěvky v diskuzi se zvýrazněnými novými je stále zachován. Koho zajímají jen ty nové, měl by možnost a v případě b) dokonce bez ztráty kontextu. Díky.