Hlavní navigace

Názor k článku Srovnání vyjadřování Linuse Torvaldse a Grega Kroah-Hartmana od NULL - @skeptik Ano. Do roku 1933 měli všichni němci rádi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2016 19:33

    NULL (neregistrovaný)

    @skeptik

    Ano. Do roku 1933 měli všichni němci rádi židy a nikdo v evropě se nenechal strašit sovětskou invazí a i kdyby, tak byli navenek úplně normální, protože to nikdo říkat nemohl. Tomu se říká přetvářka, pokrytectví, případně faleš, lež, . . . .
    Takže třeba blb, který nakonec rozpoutal 2 sv. válku - Hitler, byl do roku 1933, i když už to dávno chtěl, na venek úplně normální, protože to nesměl říkat otevřeně a to bylo dobře, protože kdyby to neřekl otevřeně, tak by 2. sv. nikdy nebyla. Zajímavé.

    Měl by jsi si ale zamyslet do budoucna hlavně nad tím, jak moc si pomůžeš, když reálné problémy díky korektnosti budeš pojmenovávat jinými jmény. Hmm. Jak asi třeba začít řešit problém s islámem v evropě, když je zakázané říct problém s Islámem v evropě. Hmmm. Podle tvé logiky, pokud někdo řekne že evropa má problém s islámem (ať už jakýkoliv), tak by to mohlo vést k nějaké světové válce a koncentračním táborům . . . Mám spíš takový pocit, že to tam povede, pokud se takové problémy řešit nebudou . . .