Hlavní navigace

Názor k článku Šťastné a veselé přeje Bill s redakcí! od Dzerza - Tak to jsme na tom podobne. V detstvi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2006 1:05

    Dzerza (neregistrovaný)
    Tak to jsme na tom podobne. V detstvi jsem s klukama nikdy nikam nechodil, radeji jsem se v necem hrabal doma. Treba hrat fotbal mi prislo jako neco absolutne mimo :)
    Kupodivu na prvnim stupni zakladky jsem nemel problem mit kupu "kocek." Ve tride jsem byl proste dost vystredni hvezda, tak se na me lepily. Kdyz jsem pak na druhem stupni presel do matematicke tridy na jine skole, jeste jsem obcas dostaval zamilovane dopisy od ctitelek. Jaksi jsem ale jeste nevedel co s nima, tak jsem nikdy neodpovedel :))
    Na stredni jsem byl v kolektivu skoro samych kluku, kde jsme se znali celkem dobre - bydleli jsme na intru, takze jsem nemel potrebu seznamovat se s cizimi lidmi, na coz jsem ovsem dojel na vysoke, kde to bylo dost hrozne - vyskyt holek v rocniku byl pod urovni statisticke chyby.
    A s klukama to bylo jeste horsi - v podstate platilo, ze kdo nechlasta s nama je proti nam. Jezto zasadne nechlastam, tak to bylo v haji.
    Moji vasni je tancovani a to zase absolutne nebavilo moje kolegy. A to je muj druhy problem, proc jsem nikdy nikoho nemel. Holky co jsem potkal se daly rozdelit do 3 kategorii:
    1. Jely po me, ale nesnasely tancovani => nemel jsem zajem
    2. Skoro pritelkyne => utekly, protoze jsem je porad tahal na tancovani
    3. Tanecni partnerky => utekly, protoze jsem po nich chtel vic, nez tancovani
    Vysledek:
    Je mi 26, jeste jsem nemel holku, nemam s kym tancovat, nemam prakticky zadne kamarady a pracuju. Nejvetsi depky mivam, kdyz potkam stejne stare maminy s miminem. Vyhlidky na zlepseni nulove.
    Tak jsem si zivot urcite nepredstavoval :(