Hlavní navigace

Názor k článku Stavíme modul s malou spotřebou pro bezdrátovou komunikaci od Petr Stehlík - úžasné. Takže nejdřív napíšeš, že LDO je na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 4. 2016 8:42

    Petr Stehlík

    úžasné. Takže nejdřív napíšeš, že LDO je na pendrek, protože si občas kmitne, potom pomluvíš step-up konvertory, protože nestartují zatížené, a šlusují cívku na zem, na opakovanou prosbu o řešení řekneš, že stačí jednoduše nabít kondenzátor a žít z něj a nakonec mi pošleš odkaz na spínaný buck-boost za 100 Kč v provedení, které si doma bastlič sám nezapájí, který vyžaduje cívku a určitě si občas i kmitne.

    Ten EVM_User_Guide jsem ještě neviděl, musel jsem se zaregistrovat u TI a přísahat jim, že nejsem voják ale civil a že nikdy neopustím hranice ČR. Tak mi to snad pošlou časem.

    K dokonalosti TPS63050 chybí snad jen dvojí výstupní napájení, jako má třeba TPS780x - využil bych to v hodinkách v době, kdy bude spát displej a procesor poběží na minimální frekvenci. Jo a samozřejmě je potřeba najít hotový modul 1x1 cm někde na Ebay do $2, jinak to zůstane pro nás obyčejné civily nepřístupné, se obávám.

    Díky.