Hlavní navigace

Názor k článku Telefony s Androidem lze ovládnout přes USB pomocí AT příkazů od j - Drtiva vetsina telefonu v sobe modem implmentovanej ma...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2018 18:31

    j (neregistrovaný)

    Drtiva vetsina telefonu v sobe modem implmentovanej ma (mely to uz "blb"founy pred 20 rokama - tenkrat za priplatek). Ve spouste telefonu je ten modem bydefault proste aktivni, protoze to funguje uplne stejne jako widle, tam mas taky bydefault do sveta nasdilenej celej disk a hromadu dalsich veci. Jednoduse proto, ze ten vetsinovej blbej a negramotnej uzivatel preci stejne vzivote nezvladne nekde v konfiguraci neco zapnout (v pripade widli to pak mas jeste s bonusem, ze kdybys nahodou omylem to sdileni vypnul, tak ti ho pri nejblizsi aktualizaci zase zapnou).

    A zadny specielni ovladace na to nepotrebujes, protoze ti to bude proste fungovat jako nejakej mozna neidentifikovanej, ale obecnej modem. Navic tech "modemu" neni zas tolik, aby ten sloup verejnyho osvetleni nebyl schopnej snadno a rychle rozpoznat cos na nej pripojil.

    Svul mobil k neznamy krabici pripojujou miliony lidi denne. A je jim to uplne jedno, protoze nemaj ani paru ze ten kabel neni proste jen kus dratu pres kterej se to nabiji. Na nic jinyho ho totiz prevazne nepouzivaj. A je to dalsi krasna ukazka naprosty imbecility toho napadu ze USB bude ten uzasnej konektor, pres kterej se bude nabijet.