Hlavní navigace

Názor k článku Trendy v technologii digitálních vodoznaků od mikro - „Tak či onak, technologie digitálních vodoznaků se během...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 8. 2010 9:14

    mikro (neregistrovaný)

    „Tak či onak, technologie digitálních vodoznaků se během let osvědčila jako skvělá metoda k digitální ochraně, komunikaci i hlídání autenticity, takže je více než zřejmé, že se s ní budeme potkávat i nadále“

    WTF?! Vidno, ze autor v tejto oblasti asi prilis kodu nenapisal a opisal len take tie klasicke manazerske zvasty, ktore sice dobre zneju, ale s realitou maju pramalo spolocneho.

    Jedna poznamka za vsetky – zoberte si takto „osvedcene“ vodoznaky vytvorene akoukolvek uber-cool metodou aplikovane na obrazok ci este lepsie film a prezente ho tym najprimitivnejsim filtrom, cize prevedte na jpeg resp. mpeg a hned zistite, ako je to s tou fasa identifikaciou.

    Je pravda, ze v tejto oblasti prebieha rozsiahly vyskum a je v tom naliatych vela penazi (prave kvoli zaujmom roznych nahravacich a distribucnych spolocnosti), ale tvrdit, ze sa vodoznaky tak uzasne osvedcili a ze prakticky vlastne identifikacia kazdeho zakupenho videa je tu realitou cele roky, tak to je prosim uplny nezmysel.