Hlavní navigace

Názor k článku Trump podepsal šmírování NSA na dalších 6 let od Miroslav Šilhavý - Nesmysl, amnestii může udělit prezident. Zvolení stíhané osoby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2018 22:48

    Miroslav Šilhavý

    Nesmysl, amnestii může udělit prezident. Zvolení stíhané osoby pouze znamená, že její vydání bude muset odsouhlasit parlament.

    Pochopitelně. Parlament, který je složený z poslanců z velké části té strany. Je to velmi riskantní situace, a to, že byl zvolen, i přes to, že volič o situaci ví, je poměrně pádný argument.

    Copak vy nevidíte ten zákulisní boj, že Babiš prostě někomu hrozně vadí, a tak se jej snaží odstranit ? A že za dané situace nějaké trestní stíhání prostě nic neznamená ?

    Vidím. A to nějak umenšuje vinu?

    zavírat oči nad vlastní genocidou, ale ještě i ji ospravedlňovat

    Ehm, mísení kultur jest genocidou?

    Řekněte mi pane Šilhavý, proč se obtěžujete do diskuze, aniž byste se seznámil s fakty a jen omýláte jednu věc (stíhaná osoba), stejně jako média ?

    Protože tu situaci považuji za naprosto neslučitelnou s výkonem veřejné funkce. Jsem rád, že se objevily a mohly projít kauzy Dr. Rath a osazenstvo Středočeského kraje, stejně tak jsem rád, že se neututlalo Čapí hnízdo. Na tom, že se zatím stíhají jen první hříšníci, není nic nespravedlivého. Někde se musí začít, a úplně každý se bude hájit tím, že se jedná o politickou objednávku.