Hlavní navigace

Názor k článku Trump podepsal šmírování NSA na dalších 6 let od Petr - @Unknown "Nenapadlo vas nekdy ze treba prave pred tim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2018 16:47

    Petr (neregistrovaný)

    @Unknown
    "Nenapadlo vas nekdy ze treba prave pred tim sem utikaji?"

    Ne, nenapadlo. To by sem totiž v první řadě museli utíkat ti nejohroženější - křesťané, jezídi a hlavně ženy. Namísto toho jdou do Evropy v drtivé většině mladí muslimští muži.

    Podobně, skutečný uprchlík by byl vděčný za jakoukoliv pomoc, zatímco tito lidé námi Evropany naprosto otevřeně pohrdají.

    Jděte a nazvěte mě náckem jako Šilhavý, abyste od něho dostal poplácání jako Jara_P, který zde do diskuze napsal toto:
    "Jo, oni Zidi byli vzdy jen takove nevinne obeti neporozumeni ostatnich narodu. Oni treba akorat tak trochu obchodovali s otroky a prodavali krestany do muslimskych zemi a pozdeji pak prodavali cernochy nakoupene od muslimu do USA. Ale jinak zasadne dobraci od kosti."

    Za to zde dostal od Šilhavého "Palec na oplátku."

    Takže moje kritika násilnické ideologie je výrazem mého náckovství, zatímco kritika celé skupiny založená na činech jednotlivců je něco co si zaslouží obdiv (Jarda_P za tento svůj postoj dostal zatím +11 palců nahoru).

    Ale hlavně že já patřím k těm lidem, kteří "radi vytvareji oficialni i neoficialni uskupeni vzajemne se po rameni poplacavajicich jedincu, kteri a ktera jsou hermeticky uzavrena proti vnejsimu svetu."

    Tak šup šup, namiště mi nějaký váš oblíbený kec, třeba že jsem nácek a xenofob, nebo kremlobot, hnědokošilák, putinovec, apod. - získáte plusy, palec nahoru od Šilhavého, poplácání po ramenou od Jardy_P a budete se cítit skvěle, jak jste to tomu odpornému náckovi nandal.