Hlavní navigace

Názor k článku Tvůrci routeru Turris: nechceme lidem koukat přes rameno od Martin P. - Ne nepomůže je to takzvaně nošení dříví do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 9. 2013 16:13

    Martin P.

    Ne nepomůže je to takzvaně nošení dříví do lesa, nebo páté kolo u vozu. Ikdyž už to PC bude mít zavirované tak pravděpodobně to už pozná. Případně nebude prostředek, jak mu to sdělit viz stav toho PC
    Ten divný provoz může te označit, až na základě nějaké modelové signatury. Tedy opět jste ten druhý

    Ne já si právě nepředstavuji, že by měl nějak víc řešit bezpečnost. Protože právě jsem argumentoval je to nošení dříví do lesa, případně to páté kolo u vozu. Nepřináší totiž nic navíc považuji ho za zbytečný kus HW. To je moje strana pohledu.

    Ale tu ta druhá strana, jako prostředek na vytvoření testovacího prostředí ten router chápu. Jen bych to nebalil do té pohádky o bezpečnosti pro lidi. To je stejná lež jako že DVB-T přinese kvalitnější obsah..

    Ten router je prostě součástí pokusu, pro někoho to budou neobhajitelné prostředky investované do něčeho s něčím nesouhlasí. To neřeším, ty peníze už stejně mají, bezpečnost mě v tomhle nestraší. Jediné co se mi nelíbí, je nadšená argumentace ohledně bezpečnosti.