Hlavní navigace

Názor k článku Ubuntu je pořád dobré, to Canonical dělá zlou krev, říká komunita od Tommy - Tak samozřejmě, "komunita" byla zvyklá, že se Ubuntu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2013 4:46

    Tommy (neregistrovaný)

    Tak samozřejmě, "komunita" byla zvyklá, že se Ubuntu dělalo částečně i pro ni, kdežto teď se z toho Shuttleworth snaží vytřískat i nějaký finanční potenciál.Mimocho­dem, co je to tak komunita? Je to pár hlavních geeků, nebo jsou to BFU které zajímá výsledný produkt?

    Ale lidi, uvědomte si, že tihle experti, co se jim Canonical znelíbil nerespektují fakt, že Canonical je normální firma, jejíž Ubuntu je normální produkt. Může jim být ke cti, že se radí s komunitou, ale nemůžeme se divit, když to někdy nedělá.
    Podívejte se na odpovědi některých těch představitelů toho virtuálního pojmu, jménem Komunita. Sami přiznávají, že jim orientace na touch zařízení nic neříká.

    Jenže pánové, bez orientace na Touch zařízení se prostě business dělat nedá! A strkat peníze do systému pro pár geeků a nerdů, proč? Ti ať používají debian, či podobné OS pro experty. Ubuntu je pro BFU a tvoří ho jedna společnost, která snad včas zaregistrovala specifika doby, tedy dotyková zařízení.

    Prostě vykašlat se na dotyková zařízení a orientovat se na Ubuntu tak, jak vypadalo pár let zpátky, tedy napůl nefungující, napůl rozbité, vyznávající nějakou tu vaši pojašenou ovladačovou čistotu milí geekové ( :D :D :D :D :D .D prosím už ne! :D )... tak se na to canonical vykašle. Prosím, to je možná cesta, kterou chcete jít, já ne a proto jsem rád, že se canonical stará, jak se stará. Když bude Ubuntu bez vás, bude bez vás, však oni se najdou jiní nadšenci.