Hlavní navigace

Ukaž svůj desktop: vyberte nejlepšího z nejlepších ve finále

19. 11. 2019
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Linuxový desktop je hodně přizpůsobitelný a každý správný linuxák ho má vytuněný podle svého. V naší soutěži jsme už viděli desítky zajímavých desktopů, teď je čas vybrat ten úplně nejvíc nejlepší.

Velké finále je tu, v naší soutěži jsme postupně viděli devadesát zajímavých desktopů:

Jak soutěž probíhá?

V každém kole jsme vám ukázali deset vybraných obrázků, kterými se chtějí naši čtenáři pochlubit. Na vás všech pak bylo hlasovat pro to, který z nich je nejzajímavější. Po týdnu hlasování jsme vyhlásili vítěze.

Takto to proběhlo celkem devětkrát a máme tedy devět průběžných vítězů. Nyní nás čeká finálové kolo, ve kterém se utkají vítězové kol předchozích o hlavní cenu.

O co se hrálo a hraje

Jednu z pěti knihedice CZ.NIC dle vlastního výběru. Knihy věnoval CZ.NIC správce české národní domény.

Jednu z pěti sad tokenů FIDO U2F Security Key – v každé sadě jsou dva kusy kvůli záloze. Tokeny do soutěže dodala společnost Three, s.r.o., provozovatel webu YubiKey.cz a oficiální distributor tokenů YubiKey pro Česko a Slovensko.

Hlavní cenou je pak vstup naše odborné školení dle vlastního výběru a dárkové balení tokenů obsahující YubiKey 5 NFC a YubiKey 5C Nano.

UX DAy - tip 2

Hlasujte ve finálovém kole

V následující galerii najdete obrázky vítězných desktopů z předchozích devíti kol včetně popisků a jména majitelů. Projděte si je pozorně, všimněte si všech vychytávek a zajímavých nápadů:

Líbily se vám? Vyberte teď ten nejlepší z nejlepších ve finálovém kole. Na hlasování máte celý týden, příští úterý bude vyhlášen konečný vítěz, který obdrží hlavní cenu.

Vyberte nejhezčí desktop ve finálovém kole:

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o., vydavatel serveru Root.cz.
  2. Soutěž probíhá od 11. dubna 2019 do rozdání všech cen nebo nedostatku dalších soutěžících.
  3. Do soutěže bude zařazen každý, kdo správně vyplní soutěžní formulář a zašle jeho pomocí obrázek svého linuxového desktopu. Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže nevhodné či jinak nevyhovující obrázky.
  4. V každém kole bude zveřejněno deset obrázků od deseti soutěžících. O výherci rozhodne veřejná anketa mezi čtenáři.
  5. Podmínkou k získání výhry je uvedení kontaktního e-mailu, který bude využit výhradně jen ke kontaktování výherce.
  6. Finálového kola se automaticky zúčastní výherci kol předchozích. Součástí hlavní ceny je i vstup na školení dle vlastního výběru. Z této výhry jsou vyjmuta školení PHP a MikroTik.
  7. Výherci, kteří se do 7 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  8. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?