Hlavní navigace

Názor k článku Ústavní soud zamítl zrušení cenzurních paragrafů v loterijním zákoně od Heron - Systemovou zmenou je napriklad vyvezeni hnoje a nastoleni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2017 13:18

    Heron

    Systemovou zmenou je napriklad vyvezeni hnoje a nastoleni transparentnosti. Te nam je treba jak koze drbani. Jak je treba mozne, ze soudruhovi Rathovi zabavili majetek za 22 milionu korun? Jsem netusil, ze jsou cesti politici tak dobre placeni, ze si tolik nasetri. To kazdy vleze do politiky jako inzenyrek ze zaprdene kancelare, treba v prognostickem ustavu a za par let je nej minimalne milionar. Holt ta sluzba narodu sype, ze jo.

    K tomuto jen takovou drobnou poznámku. Srovnejte si to se státy od nás na východ. Slovensko, Ukrajina.

    Jako neříkám, že u nás je v tomto ohledu vše ok, ale třeba Klaus coby ministr financií bydlel v panelákovém bytě, jeden ze současných ministrů bydlí v garsonce a Mynář "měl problém", když kupoval nějakou barabiznu na 5Mega, přičemž dalších pár mega to bude potřebovat na opravení.

    To na východ od nás se s tím vůbec neštvou a na Ukrajině (která je 30 let ekonomicky v klinické smrti a teď je tam válka) mají politici paláce za miliardy (dolarů).

    Tím to jako nechci obhajovat, ale ti naši politici se drží ještě hodně při zemi. To by mě spíš zajímalo, kdy Damoklův meč dopadne na ty šedé eminence v pozadí, kteří už ty miliardy korun skutečně berou (třeba Dalík od Topolánka se vůbec neupejpal si říct o půl miliardy).