Hlavní navigace

Názor k článku Úsvit hackerů 11: Čeka, OGPU a soudruzi hackeři od juvi - Naprostý souhlas. Historie názor nemá. Ale my se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 5. 2013 18:58

    juvi (neregistrovaný)

    Naprostý souhlas. Historie názor nemá. Ale my se rozhodujeme na základě zkušeností z minulosti a tedy, zcela logicky, pokud máme špatné informace, nemusíme se rozhodnout správně. A zde, podle mého názoru naprosto evidentně, je dějepis zaplevelen spoustou lží, což deformuje naše názory a rozhodování. Tedy nemůžeme hovořit o názoru dějin, ale o výkladu dějin - a na tom musíme hodně zapracovat. Já mohu mít svůj výklad, který opírám o, myslím nemalá, studia, někdo jiný může mít jiný - POKUD se o studia opírá. Neberu názory těch, co jim stačí si přečíst noviny, je to jejich rozhodnutí. Jsem si naprosto vědom toho, že můj současný názor je velmi okrajový, ale vadí mi, když se píšou články, které z hlediska psychologie nelze vysvětlit jinak, než za pomocí démonů a černokněžníků - proto jsem se ozval.
    V této souvislosti jedna velmi důležitá poznámka: běží tady řeč o tom, jestli jsou bolševici zm*di a jak moc. Ale nikdo se nezabývá příčinami, s tím totiž bolševici neměli nic společného - a to není pouze můj názor. Rusko se prostě v druhé polovině 19. a na začátku 20. století dostalo do gigantického průšvihu, dnešními slovy se jednalo o prvotřídní tunelářství. Takže tato temná historie, jejíž nejsvětlejším bodem byl právě Stalin, protože ji ukončil, je velikým mementem pro naši součastnost. Mám totiž nepříjemný dojem, že celá EU je na podobně sestupné dráze, jako Rusko po zrušení nevolnictví. Všude plno krásných keců doplněné pouze gigantickými zlodějinami.