Hlavní navigace

Názor k článku Úsvit hackerů 11: Čeka, OGPU a soudruzi hackeři od nešťastnice - Nevidomí jsou takové volové které by zasloužili pár...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 10. 2013 19:00

    nešťastnice (neregistrovaný)

    Nevidomí jsou takové volové které by zasloužili pár facek poznala jsem jich několik a nějaký produkty ze spojených států Amerických a a na základě jednoho programu firmi Freedom scitntific zneužívají linux vis. http://www.root.cz/clanky/usvit-hackeru-11-ceka-ogpu-a-soudruzi-hackeri/nazory/477578/
    Také naprogramovali a založili nevidomí lidé nějakou sociální síť klango která funguje na základě jednoho programu naprogramovaný firmou freedom scientific jménem Jaws který na mě jak už jsem zmínila vis. odkas že se chová úplně stejně jako když pod Linuxem spouštím jako program funkce jiného operačního systému. Jeden kamarád jednou klaango správcoval už nevím jak se jmenoval až se mu to zavirovalo. Mám dojem že si kvůli tomu vypnul firewall na svoji síti a vypnul všechny bezpečnostní prvky např. nástroj řízení uživatelských účtů. Potom zjistil že to není správná volba, někdo potom začal zneužívt jeho počítače a mě ho bylo líto. Ale hned mu to došlo a hned zareagoval. Mě se takhle naboural do Windows 7 nějaký nevidomí hajzlík. Znám i nevidomí na které jsem natrefila a mám s nimi zkušenosti z hlediska IT že fuj. Natrefila jsem na nějakého Tomáše Kramosila což je spolužák ze školy a pořád mi dělal bejkárny s mým notebookem a všechny moje katastrofi říkal že jsem si zavinila sama. Až mě jednou vzal Tomáš Kramosil vzal ke svýmu kamarádovi jménem Honza Mica, začal mi tvrdit o telemarketingu, nějakém produktu a strkali mi tam produkt a crackali. při cracku daného produktu se jím podařilo cracknout moji legální licenci windows. To udělali když jsem u nich odběhla na toaletu. Oni mi odjistili softwarovou pojistku nástroj řízení uživatelských účtů a bavili se tím že mi crackli moji licenci mých Windows. To udělali osobně když jsem nechala svůj notebook ležet u nich na stole v obýváku a šla na toaletu. Ale to co udělali je fuj. Tvrdili o nějakém produktu že mi tam dávaj jako překvapení a ve finále mi cracknou licenci mých Windows. To bylo od nich fuj. A nějaká sociální síť klango a program klango který běží na základě nějakého programu Jaws to je sociální síť která je fuj a mělo by se to okamžitě zarazit aby to celý skrachovalo. Je to tam zavirovaný. Tam by se mohl vyskytnout takoví vir který by mohl přerazit i nástroj řízení uživatelských účtů, což je pojistka proti hackerum aby nikdo si nemohl přihlásit počítač někoho jiného na jiném počítači.
    Shrnutí: Crackat někomu stávající licenci Windows to je fuj. Klango a Jaws to je také fuj.
    Nedavno se mi naboural do PC nějaký slepý člověk nevím jaký ale vím že byl slepí, protože jsem tam viděla v hystorii wordu nějaký Jaws což je pro nevidomí a já to nechci já vidím a nedopustím aby mi to kdokoliv ke mě strkal. To bylo od těch nevidomích fuj a vše co jsem napsala bylo od nich fuj.
    Doporučuji mít v případě Windows 7 či 8 úroveň nástroje řízení uživatelských účtů mít na nejvyšší úrovni a mít svoje heslo. V případě Windows vista to mít zapnutý a mít také svoje heslo.