Hlavní navigace

Názor k článku Už i v Africe docházejí IPv4 adresy od NULL - @Jirsák Nech si ty svoje kecy. Speciálně kvůli takovým...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2017 8:56

    NULL (neregistrovaný)

    @Jirsák

    Nech si ty svoje kecy. Speciálně kvůli takovým nechápačům když se jim to hodí aby mohli otravovat - jako ty, už dokonce píšu o WWW, protože si uvědomuji, že napsat jenom internet nebo net je jenom další záminka, pro takové ..... jako ty, přispěchat a začat dělat jak najednou nechápeš a jak je to všechno jinak
    Ať se ti to líbí nebo ne, za NAT prostě není tak dobře vidět, adresy mohou být přidělovány náhodně a navíc se jejich rozsahy mohou krýt pro další subnety.
    Nikdy jsem netvrdil že tě NAT před něčím chrání, s tím tady pořád dokola prudíš ty a omláš to jenom ty. Já jenom říkám, že za NATem nejsi přímo vystavený do netu (pro nechápavce kontextu a vlákna když se mu to hodí: do WWW).
    Je jasné že ze síťě vedle na mě vidět asi půjde a půjde mě adresovat, ale už vidím, jak někde z Afriky pingneš moji 192.168.45.489. Ha Ha Ha - když se teda za NAT neschohvám. A pak si zkus pingnout 8.8.8.8 abys viděl, jaký je v tom rozdíl.

    + Když je to jinak, tak tě vyzívám, aby jsi pingnul můj router od sebe z WWW, když je na mě teda za NATem vidět z WWW a vystavuje mě do netu stejně jako ipv4 přidělená z veřejného rozsahu (pro účelově nechápavého: pokud ISP umožní ji za NATem vidět). Ale klidně mě můžeš teda pingnout i z jiné sítě protože síŤ přece není jenom ta WWW. (ISP gateway máš za Nickem a moje ip je 192.168.20.103)
    Přeju veselý ping (-pong) Jirsáku.