Hlavní navigace

Názor k článku V uzavřeném software přetrvávají chyby i 10 let od jv - "Pokud to zobrazeno nebylo, je to chyba Sabayonu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2011 23:37

    jv (neregistrovaný)

    "Pokud to zobrazeno nebylo, je to chyba Sabayonu, kterou jsem ale jinde nevidel. Jedu na Debianu a eeebuntu."
    Super, problem je vyrieseny! A takto to byva v linuxovej komunite vsade. Nejde ti X? Skus Y!

    "A velka a mala pismena na Linuxu nejsou totez, jak jsou zvykli uzivatele Widli. Cili problem je mozna v zazitych navycich z jineho OS."
    Asi kvoli tvojej tvrdohlavosti nedokazes pochopit, ze ked chcem login Fero.Mrkvicka a takto ho zadam pri instalacii, ocakavam, ze sa budem logovat ako Fero.Mrkvicka a ze to pojde... Ako vidim, mas klapky na ociach a jednoducho chybu nechces akceptovat a hladas vselijake vyhovorky. V tvojom pripade si tuto chybu obkecaval na 15 riadkov. A tak hlupo a zanietene, ze to az boli. Neskutocne, co dokazes linuxu prepacit. Vid:
    "Uzivatelske jmeno bylo prevedeno na mala pismena patrne z toho dobreho duvodu", "kdo si ma pamatovat, kteru user ma velka a ktery mala pismena"... Jednoducho slepy nevidi a nikdy neuvidi.

    "Fanatismus jsem pozoroval spis u uzivatelu Windows, kteri lezou na fora o Linuxu a tam nenavistne dsti ohen, siru a nadavky, jako by jim Linux nekdo nasilim vnucoval."
    Schvalne, mas nejake zaklady matematiky? Poznas podmienenu pravdepodobnost? Potom sa ta spytam, ze kolko linux uzivatelov musi prist na stranky o Windows a zanadavat si? Ja ti na zaklade tejto statistiky lahko vycislim, ze skor linuxovy uzivatel (kedze sa nevyskytuje velmi casto oproti windowsovemu) pride na stranku o technologiach Windows a napise tam nieco v zmysle "linux rulez"...

    "Vzhledem k tomu, ze na fora o Widlich moc nelezu, mam omezenou predstavu."
    Ale rozpravat o tom vies celkom dost, vsakze...