Hlavní navigace

Názor k článku Ve firmware 141 levných telefonů s Androidem byl nalezen malware od null null - @Unknown Patrne jste si zmylil slovo "nezavisly" se souslovim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 5. 2018 11:15

    null null (neregistrovaný)

    @Unknown

    Patrne jste si zmylil slovo "nezavisly" se souslovim "na sobe nezavislych", zni to podobne ale vyznamove se to lisi asi tak jako "akt" od "pietni akt".

    "nezavisly" se souslovim "na sobe nezavislych" - tak za prvé novináři sami používají "nezavisly" místo "na sobe nezavislych" takže už jenom tím matou, ale fajn, pro účel diskuze to pomineme. No tak mi třeba v konfliktu na Ukrajině najdi 3 na sobě nezávilé zdroje u kterých máš jistotu, že stejně nečerpají z jednoho nějakého kdoví jakého zdroje. Bylo by to fajn místo těch politicky zabarvených pohádek o nestrané novinařině - nějaký reálný příklad.

    "Treba proto ze v zivote neuspeli a "alternativni media" jim daji pocit ze to neni vinou jejich, ale tech spiknutych nahore.... S tim se da zit daleko lepe."

    Ano, klasická demagogie. Alternativní média nejsou o konspoiračních teoriích - ostatně tím pak teda popíráš ty tvoje "nezávislé" zdroje - ale o tom, že jsou jakousi protiváhou té kampani jedné. Ostatně termín "konspirační teorie" je sám o sobě zavádějící, ne tak to že ani nevíme, kdo rozhoduje o tom co už je ta zlá zprofanovaná lživá a hloupá konspirační teorie a co je povolená pravda ... Abych ti uvedl krásný příklad, tak všichni kdo nevěřili že polsko napadlo německo byli ti tvoji "... v zivote neuspeli a "alternativni media" jim daji pocit ze to neni vinou jejich". A hle. Ono to bylo jinak. Ale hlavně že máš pár hezkých hesel, kdo je osel ti ukázali, takže cajk, jdem to vytrubovat dál ...

    https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C5%99epaden%C3%AD_vys%C3%ADla%C4%8Dky_v_Gliwic%C3%ADch