Hlavní navigace

Názor k článku Velká velikonoční soutěž o set-top-boxy od Trident - Vubec jsi nepochopil smysl.Digitalni vysilani=DVB-S,DVB-T,DVB-C,DVB-H,DVB-cojavim. Na satelit je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2006 19:49

    Trident (neregistrovaný)
    Vubec jsi nepochopil smysl.Digitalni vysilani=DVB-S,DVB-T,DVB-C,DVB-H,DVB-cojavim. Na satelit je taky STB. Je pokryta ani ne tretina uzemi tak dovolit si nabizet STB je podle mne vysmech tem lidem kteri nemaji signal. V PR clanku mj.neni uvedeno ze se jedna o DVB-T cili digitalni POZEMNI vysilani.

    Kdyby redakce uvedla treba vtipnou poznamku do perexu:Kdo mate to stesti a muzete DVB-T prijimat, tak nevahejte a zucastnete se nasi souteze.Pro ty z vas kteri nemuzete DVB-T prijimat tu mame satelitni komplety vcetne dekodovaci karty. Treba.

    Na rootovi jsou urcite sami inteligentni ctenari, kteri se treba o problematiku vubec nezajimaji(maji jine zajmy nez cuceni na tv) a ac technickeho zamereni netusi, ze vetsina z nich soutezi o krabicku kterou budou mit dlouho let na ozdobu(ne-li vecne).

    Jasne nikdo mne nenuti se souteze zucastnit. Vzdyt uz jak kazal Zelezny:Kdyz se na tu Novu nechcete koukat, tak se nekoukejte. A sledovanost stoupala.
    Ale slusi se uvest alespon odkaz na mapku pokryti a ze to neni vsude. Hrozne mne stve ze Prazaci berou DVB-T jako hotovou vec. Co je u nich nutne musi byt vsude.