Hlavní navigace

Názor k článku Velké změny pro linuxový desktop od Petr M - Sorry, ale uživatel chce mít hlavně minimum starostí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2017 12:25

    Petr M (neregistrovaný)

    Sorry, ale uživatel chce mít hlavně minimum starostí a námahy.

    Každý, i jenom fiktivní problém, je práh, přes který se musí přehoupnout. Naprostou většinu stopne už pokus o odchod ze světa widlí, protože si myslí, že jinde budou problémy ještě větší. Nebo si prostě myslí, že to tak musí být (jako katolík, co si myslí, že nedělní dopoledne se nedá trávit jinak, než v kostele) a nehodlá nic ani zkoušet.

    Další část na nějakou dobu zmrzne u Ubuntu, protože strejda G mu vykopne nejvíc výsledků (= z pohledu BFU "nejvíc používaný s největší komunitní podporou") a nesebere odvahu na to, aby šli jinam (přece jsou všechny distra postavený na stejným jádře a zvykl jsem si na svůj DE). Raděj zase řeší zbytečný problémy jak na Widlích, jenom v o trochu menším rozsahu. (Taky jsem si tím prošel, naštěstí tahle etapa trvala jenom pár týdnů).

    No a Fedora sice taky není dokonalá, ale co potřebuju, funguje. Občas se něco sice rozbije (posledně tlačítka na regulaci jasu), ale jde to během pár minut opravit. Beru to tak, že platím za používání OS tím, že ho testuju. Proti W nebo U je to i tak zlatý ;)