Hlavní navigace

Názor k článku Velký bratr operátor vás opravdu sleduje? od Jarda_P - > Teď by palestinci chtěli vlastní stát, ze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 12. 2011 23:13

    Jarda_P

    > Teď by palestinci chtěli vlastní stát, ze kterého by mohli volně přecházet hranice do Izraele, aby tam pracovali, navštěvovali nemocnice atd.

    Myslim, ze by jim stacilo, kdyby Izraelci odpryskli z okupovaneho uzemi na to, ktere si kdysi koupili nebo jim bylo prideleno (bez toho, ze by se mocnosti nekoho ptaly, jestli to nahodou nekomu nevadi) a jeste lepe by Izrael uhradil to, co na tom okupovanem uzemi znicil: stovky vesnic srovnanych se zemi, vykacene stalete olivove sady....

    > Podívejte se na Gazu. Kdysi to bývalo středomořské letovisko, kam se jezdilo na dovolenou. Pod palestinskou samosprávou se z něj stal nebezpečný slum s obrovskou hustotou zalidnění.

    Ano, palestinska sprava zjevne nechape, ze na to, aby z Gazy bylo zase letovisko, je nutno vetsinu obyvatelstva popravit a hodit zralokum. Neco se s temi lidmi, kteri ustoupili z okupovanych uzemi, musi udelat, protoze turisti na tyhle davy nejsou zvedavi. Vy byste se pak u vaseho spojence Izraele mohl primluvit, aby prestali nad Gazou letat ve dne v noci nazvukovymi stihackami nizko nad zemi. Turisti chteji v noci spat a pres den relaovat.