Hlavní navigace

Názor k článku Věřte nám! Nic jiného vám vlastně ani nezbývá... od Hulka - To že je internet místem bezesporu nebezpečným ještě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2011 2:24

    Hulka (neregistrovaný)
    To že je internet místem bezesporu nebezpečným ještě neznamená že budu na vše rezignovat a budu používat každou krávovinu. Tím zrovna nemyslím OpenID, protože mi po něm nic není. Ano, máte pravdu že v případě providera se téměř nedá nic dělat. Prvně v menších městech nemáte příliš na výběr a jednak podle čeho by se měl při výběru onen "důvěryhodný" provider hodnotit že? Navíc donedávna jsme to měli jisté že veškeré logy o Vašem internetovém provozu byli schraňovány a uschovávány za poslední půlrok.

    Co se týče placení, tak osobně téměř vždy využívám platbu bankovním převodem (Internet Banking) a zásadně v menších obnosech. Neříkám že je to nejlepší a nejbezpečnější způsob; určitě je ale bezpečnější než platba kartou. A už vůbec nebudu nechávat jako debil číslo platební karty někde někomu na serveru. Jen se podívejte jak dopadli zákaznící sítě PSN od Sony.
    Už vůbec nebudu používat tu masovou vymejvárnu jménem facebook aby mi každej vyděl až doprdele.

    Takhle bych mohl dál pokračovat. Kdybych to shrnul, tak používat technologie a různé vymoženosti se zdravím rozumem a nehrnout se do každé "srandy". Neříkám že patřím mezi ten typ lidí co nevěří ani řidičovy autobusu nebo si myslí že každý dělá vše naschvál. Není prostě ani černá ani bíla. A já stojím někde mezi.