Hlavní navigace

Názor k článku Vybíráme Android: Desire S nebo Nexus S? od anonym? - Pročpak ta anonymní přezdívka? Flame pod vlastním jménem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 7. 2011 18:02

    anonym? (neregistrovaný)

    Pročpak ta anonymní přezdívka? Flame pod vlastním jménem ne-e?

    w4rr10r = David Kolibáč
    Vlastními slovy:
    "I am a sort of a non-mainstream person. Wannabe programmer, wannabe photographer and geocacher. Huge metal fan. I live in a village near Olomouc, and love taking photos of the coutryside outside my window."

    Pojďme si shrnout, jaký expert nás tady tak nemilosrdně stírá. Klíčové zde bude ono opakované "wannabe", tedy rádoby. Rádoby programátor, který se zmůže sotva na pár kostrbatých překladů do češtiny, rádoby fotograf, který nejraději fotí z okna svého děckého pokoje. Hmm. A nezapomeňme na jeho třetí talent - geocaching! Tím seznam zdaleka nekončí. David Kolibáč je navíc fanouškem velkých kovů ("huge metal fan"). Jaká to pestrá mozaika lidského ducha!

    Jeho workflow je tedy zřejmé. Po neúspěšné kompilaci "Hello, world" v Pascalu si David Kolibáč na rozcvičku přeloží nabídku "File, Edit, Help" ve Firefoxu, při té příležitosti nemilosrdně setře pár lidí na vybraných diskusních fórech, chopí se své zrcadlovky (která je lepší než ty naše parodie) a vydá se k oknu, udělat pár originálních fotografií. Můžeme jen doufat, že výsledky své tvorby v pravém geocacherském duchu někam rychle zakope.

    Pro zájemce o grafický design Davida Kolibáče tu mám link na jeho revoluční "Rekurzivní desktop":
    http://www.abclinuxu.cz/images/screenshots/4/9/176894-rekurze-3405086702551061565.png

    (zde se bohužel ukázalo, že ani to nebyl jeho vlastní nápad; nu což, máme se jistě ještě na co těšit)