Hlavní navigace

Názor k článku Vyčistěte si Debian: pryč s nepotřebnými balíčky a dalším nepořádkem od anonym - Jo, to je pravda, ale zrovna s OOo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 7. 2012 12:13

    bez přezdívky

    Jo, to je pravda, ale zrovna s OOo nemám problém. Ve Windows mám vše v "~/Data aplikací/OpenOf­fice.org/" a v Linxu taky tak nějak (a pokud je to rozlezlé i jinde - teď nepočítám registry - tak jsem si toho nevšiml a udělal ze sebe BFU XD). Ale jinak jasně, chápu.

    Souhlas. "Všechny problémy se dají řešit, ale proboha proč?" - no tak tahle věta docela dost trefně vystihuje občas moje pocity. Taky mám takové všelijaké zkušenosti :3. Druhý monitor pro jistotu v Linuxu ani nepřipojuji po té, co ve škole (VŠB) jeden učitel Linuxový guru připojoval svůj notebook na projektor a po pár minutách vzdal nastavování, protože se zobrazoval pouze výřez obrazu (nezávisle na rozlišení) a spokojil se s tím, že přesunul okno s prezentací do tohoto výřezu. A minulé verze Ubuntu mě udělaly paranoidním tak, že i ve spolehlivých systémech (např. herní handlendy) si po zapojení sluchátek kontroluji, zda se opravdu vypnuly hlavní reproduktory (např. v čekárně) :3.