Hlavní navigace

Názor k článku Vylučuje se kapitalismus a open source? od Peter Lehotsky - Tvrdite ze se nic nezmenilo, a co http://development.openoffice.org/releases/...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2007 12:23

    Peter Lehotsky (neregistrovaný)
    Tvrdite ze se nic nezmenilo, a co http://development.openoffice.org/releases/ to je asi muj vymysl? ODF lze nazvat editovatelnou alternativou k PDF k cemuz maji MS formaty hodne daleko, staci jim zmenit vychozi tiskarnu a ohen je na strese. Uzivatel rad uvita format ktery mu ulehci zivot, nemyslite?

    Openoffice 2.xx startuje na modernich PC behem 1-2 sekund v linuxu i ve windows, hledejte chybu v HW nebo mezi zidli a klavesnici.

    NET me nezajima, protoze to k zivotu nepotrebuji a jsou i jine moznosti ;-) a argumentovat tim ze ve Viste je spousta novych veci a jako klicovou jmenovat NET je prinejmensim trapne.

    .......Zkuste se zamerit treba jenom na .NET Framework,.......... Jenom prace na .NET Frameworku...........

    Koho to zajima? Bavime se o Viste po terminu a bez klicovych featur, NET je mi ukradeny, nechapete, co prinasi uzivatelum? NIC. A vas se ptam, protoze mi tady ohnive argumentujete NETem.

    Nepracuji jen pod linuxem ;-)

    Jaky fanatismus? Nerikejte ze jsem rekl neco co jsem nikdy nerekl ani nenapsal, jsem na to alergicky. Ja s nabozenstvim problemy nemam, jde to uplne mimo mne ;-)

    Ale jsem ochoten uznat, minimalne to ze MS MA DOBRY MARKETING, bohuzel tim to zacina i konci.