Hlavní navigace

Názor k článku Vývojáři jádra proti GNU GPL 3 od Pavel Richter - Kolega tady před tebou napsal: "jakakoliv firma, ktera...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2006 7:07

    Pavel Richter
    Kolega tady před tebou napsal: "jakakoliv firma, ktera nehodla zkrachovat se pochopitelne (alespon ty klicove) zakazniky bude snazit ucinit na sobe zavislymi." Já si však myslím, že je rozdíl udržet si dobré zákazníky nadstandartními službami či obchodními podmínkami ,a nebo jako MS tím, na co by měl mít nárok vyplývající z povahy prodávaného operačního systému každý uživatel. To je důvod proč se snažím uzavřený operační systém nepoužívat. Mluvím zde však jen o uzavřeném operačním systému a o ničem jiném. A taky si myslím, že systém celý pod GPL je taky uzavřený některému druhu použití a i kdyby byl v použitelném stavu, snažil bych se ho nepoužívat taky. Proto mě prosím nespojujte ani s jednou skupinou.

    Psal jsem sice nekvalitní, ale myslel jsem nekvalitní v porovnání s konkurencí v době kdy se stával standartem a myslel jsem si, že to bude zřejmé z kontextu. Asi není, omlouvám se.