Hlavní navigace

Názor k článku YouTube-DL a FFmpeg jako záloha mizejícího internetového obsahu od - - - @Filip Jirsák Nechte si ty slaměné panáky. Pornhub nikoho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 12. 2020 11:36

    - - (neregistrovaný)

    @Filip Jirsák

    Nechte si ty slaměné panáky. Pornhub nikoho nebil na ulici a ještě ke všemu tak, aby se to dalo vyřešit zablokováním transakcí. Nevhodný obsah na webu není žádný bezprostřední ani trvající útok a není na transakční společnosti aby určovala co je vhodný nebo nevhodný obsah a ještě ke všemu někoho za něco trestala.
    Vaše teze o "každý si může dělat co chce" by platila až to té doby dokud Vám nedojde, že žijeme ve společnosti a ta potřebuje určitá pravidla chování pro všechny, nebo se tady sežereme, případně nakonec uválčíme. Mimochodem, vemte na vědomí, že Vám tyhle výroky o svobodě podnikání okamžitě předhodím až zas budete poučovat např. u sporu Apple a jeho marže. Tam už je to najednou jinak, že?

    <hr />

    No, koncert není veřejná služba ale jednorázová akce dohodou. To je něco jiného. Víte, často někde někoho odmítnou obsloužit i kvůli barvě pleti. Vy tomu třeba zatleskáte jako svobodě podnikání, mě se to nelíbí.

    Neobsloužit lidi kvůli světonázoru nebo politickému přesvědčení je dokonce nezákonné [Ombudsman], ale proč ne. Aspoň to jasně ukazuje kdo si skutečně libují v totalitních manýrách a kdo je těch libovačů nepřítel.

    19. 12. 2020, 11:41 editováno autorem komentáře