Hlavní navigace

Názor k článku Zemřel Ian Murdock, zakladatel distribuce Debian od Josef Mlaskač - 90% vždy se něco najde, nesmíš ztratit nervy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 1. 2016 0:43

    Josef Mlaskač (neregistrovaný)

    90% vždy se něco najde, nesmíš ztratit nervy a zouvat boty předčasně. Pro ně je to jenom práce, když to není osobní většinou to pak poserou. Ono taky kdo by si pamatoval třeba půl roku slovo od slova co řekl a k čemu vyzval. Navíc bývají dva a když trváš na tom aby vypovídali současně (tedy po sobě) v 20% případů tam přijdeš a jeden z nich nemůže -> máš 60 dní nejméně k dobru.

    A to je ten problem policie dělá 90% chyb, protože odhadem v 40% je to čistá šikana - prostě to na tebe jen zkusí, tuhle mi chtěli přišít překročení 30 (na padesátce), jindy zase neschválený VRZ (magnet). S takovou si respekt nevybudují, jako školy ok - ale sedět za bukem někde v horní dolní v neděli ráno.

    Stačí zajet na moravu a jet v 7 ráno, okamžitě na 40km cestě klidně tři hlídky a dejchačka zatímco kolem projedou desítky aut (i vraků) s B pro které kontrola neplatí (chápu že jsou to místní tak se asi vyhnou jde o princip - ch je to zase takovej extrém že jsou opravdu schopní házet kostkou aby to byla fakt namátková kontrola).