Hlavní navigace

Názor ke zprávičce AMD propustilo 25 lidí pracujících na linuxovém jádře od Lenin POWER! - Management udelal co bylo pro nej nejvyhodnejsi +...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2012 15:05

    Lenin POWER!

    Management udelal co bylo pro nej nejvyhodnejsi + novy majitel byl nezkuseny. To se bezne takhle dela. Management se napakuje a pak jde delat jinam.

    Podobne to dopada kdyz se vedeni rozhodne presunout IT do Indie. Jak to udelala IBM tak kvalita jejich sluzeb sla razantne dolu. Ja jsem treba ten support co byl primo pro nas (ne pro zakazniky) zrusil, nechal jsem jen par dulezitych veci. To co se driv resilo za radove tydny nebyli schopni vyresit ani za roky. Zrovna velci zakaznici IBM jsou na tohle dost citlivi protoze nemaji problem si delat support inhouse.

    Kdyby udelali ten indickej za levnejsi peniz a zakaznik by mel na vyber tak to by slo. Jenomze tohle firma typu IBM nikdy neudela, protoze by tim verejne priznala ze ten indickej je mene kvalitni a velke firmy strasne radi vari z vody.

    Ceskej a slovenskej support je taky katastrofa. Za poslednich 15 let mi nevyresili ANI JEDEN PRIPAD. Zjevne optimalizovano pro statni zakazniky.