Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - Netvrdím že žádný člověk nikdy nevytvořil kruhy v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 16:23

    NULL (neregistrovaný)

    Netvrdím že žádný člověk nikdy nevytvořil kruhy v obilí, ale ty originální člověk nedělá i kdyby ses na hlavu postavil. Kdyby jsi se na ten dokument aspoň v té své tupé aroganci podíval, tak bys viděl, proč některé kruhy nemohli udělat lidi kvůli tomu co je uvnitř. Třeba např. změna buněčné struktury obilí. Debile. Ale protože jsi taková arogantní <|> že se na to ani nepodíváš a dál plodíš takové hovna a linky na "senzační odhalení" tak nevím co chceš slyšet.
    A víš jak to vím? Mluvil bys o jiných věcech. TO co meleš, je tam vyvráceno dávno a normálně a důkazy se točí kolem něčeho jiného než těch volovin které používáš z laciného Blesku, kde o tom píšou blbci kteří akorát jako ty ví, že si kdysi nejaký blb na to vzal prkýnko.

    Mimochodem to, že se v kruhách našlo řešení geometrického problému, které nikdo nemohl vysvětlit 2000 let vysvětlíš jak? Vztahy mezi planetami, rozměry, složitostí a významem?
    Jasně, tak někdo je ještě 2x chytřejší než Hawking a 10 let to tam pomalu kódoval, mění buněčnou strukturu, upravuje složení půdy a to klidně během půl hodiny podle svědků - pilotů. To sis asi zapomenul vzít nějaký prášek . . . .
    Víš co? Máš rád linky? Tak mi dej link na to, kdo vyřešil ten matematický problém a 10 let ho vpisoval do kruhů v obilí nebo jdi do prdele s těm sračkama.
    Po mě bys chtěl linky a zatím jenom tvrdíš a sháníš nějaké pomluvy na autory - mimochodem ten dokument běžel normal v televizi, což pro tobě podobné ovce má být dost průkazné.

    "Ještě bych se vrátil k ceně ropy, o které jsme mluvili. "

    Nasrat. Nevíš ani co je false flag, netušíš na co je při velkém útoku potřeba předmostí tak neví o čem by jsi chtěl diskutovat. Až se dostaneš na logickou úrověň aspoň 16 letého děcka, tak možná.
    Opět jsi totiž mimo a vůbec netušíš, že cena ropy v Evropě není určována těžbou, ale burzou v Holandsku a ta je v západních rukou - prostě někdo vydal ratingy a cena klesala a pak šla na horu. Ty ceny minulý rok, kde bylo za 22 za benzín si snad kurva pamatuješ nebo najdeš.