Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Americká armáda stále používá 8" diskety k nukleárním zbraním od K D - "Chtělo by to, aby se současný ruský "car"...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2016 0:24

    K D (neregistrovaný)

    "Chtělo by to, aby se současný ruský "car" nesnažil obnovit velkou dávno zašlou říši, a neobsazoval cizí území když si daná země dovolí orientovat svoji zahraniční politiku jinak než se mu líbí. Rusko se čím dál víc podobá například předválečné fašistické Itálii."

    Rétoricky hezké, ale když odpářeš jména a strany, tak zjistíš, že ten, kdo je ve skutečnosti rozlezlý po světě a leze dál, je USA. Doby se mění a zatímco Rusko se teprve pomalu zvedá Američané a Číňané se snaží sebrat co ještě zbylo, ale už toho moc není. Otevři oči. Rusku se vyčítají světovládné ambice ale kolik Rusko za poslední let obsadilo nebo zničilo zemí a kolik američané se "západem" ? A můžu tě ujistit, že západní tisk lže úplně stejně silně jako ten ruský nebo čínský. Př. Rusko se snaží zakázat stránky na wikipedii, američané pronásledují wikileaks a čína má firewall. Je tam rozdíl technický, morální ne.