Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Americká armáda stále používá 8" diskety k nukleárním zbraním od Lael Ophir - Podle vás tedy revoluci na Ukrajině rozpoutal Západ?...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2016 0:25

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Podle vás tedy revoluci na Ukrajině rozpoutal Západ? A máte pro to lepší důkaz než blog na kterém někdo tvrdí, že jeho čtenář napsal, že jeho žena po Skypu od příbuzných slyšela, že prý demonstranty platí německá nadace? Já žádné věrohodné důkazy nenašel. Obvinění že ti nebo jiní demonstranti jsou placení tím nebo tamtím státem, oligarchou apod. létají na všechny strany, stejně jako obvinění z toho kdo kdy a kde střílel apod. Ale důkazy žádné.

    Z toho co vidím je situace úplně jiná. Janukovič vyhrál volby s tím že podepíše asociační dohodu s EU. Rusko nechtělo Ukrajině dovolit změnu zahraniční politiky, protože Putin chce obnovit Sovětský svaz. Nakonec Ukrajině opakovaně vyhrožoval, tlačil ekonomicky atd. Když Janukovič nakonec místo dohody s EU podepsal dohodu s Ruskem, následovala vlna nevole a demonstrací. Na tom nevidím nic zvláštního, a nejsou na to potřeba žádní tajemní agenti ani žádná spiknutí.