Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Americká armáda stále používá 8" diskety k nukleárním zbraním od Jirka1 - To, že Janukovyč šel i proti vlastnímu volebnímu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2016 20:59

    Jirka1 (neregistrovaný)

    To, že Janukovyč šel i proti vlastnímu volebnímu programu i straně vám zjevně nevadí, holt jeden telefonát Puťky znamená víc. To, že podepsal zvací dopis, čímž se dopustil vlastizrady stejně, jak ta naše rudá paka v roce 1968, je taky košer. Válku rozpoutal Putin přísunem zelených mužiků, jinak by to skončilo maximálně rvačkami v hospodách. Dokážete vysvětlit, proč se separát musel dobývat do radnic, kde byli přitom místní volení představitelé - tedy na východě ti ze strany regionů, žádní lidé dosazení z Kyjeva? To, že každý vůdce separátu byl zároveň v KGB a ani se tím netají, vám taky přijde zcela normální. To jsou přece v Rusku standardní zástupci obyvatelstva :-)
    Plyn na dluh Ukrajině Rusko nedodává. A kolik kdo dluží ani nešlo zjistit, protože na hranicích celou dobu chybělo měření - což bylo v zájmu zlodějů z obou stran a k politickému vydírání se to taky hodilo.