Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Americké tajné služby po nás chtěly oslabení šifrování, tvrdí autoři Telegramu od NULL - @mmm Babiš je "v politice" co podniká. Už spoluprací...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 6. 2017 14:10

    NULL (neregistrovaný)

    @mmm

    Babiš je "v politice" co podniká. Už spoluprací s STB při udávání nadřízených za jejich kšefty a kšeftíky se tomu naklonil. Samozřejmě je naprosto naivní myslet si, že můžeš valit business jako on (ale u další) a o politiku se nestarat.
    Jenomže s jídlem roste chuť, platit si neschopné, líné a prolhané politiky se nevyplácí a tak v době, kdy Evropa začíná zařezávat dotace na řepku (a kdoví kde mu ještě o co šlo nebo kdo mu hrozil, např. TTIP se tehdy jednal, což je přímo jeho obor) je nejlepší volbou pomocí několika tzv. neziskovek, mezi nimiž byla i Amnesty International ( A.B. dost sponzoroval), Rekonstrukce státu a Protikorupční fond, užitím jejich kontaktů na bývalé policisty a vyšetřovatele v soukr. službách nahromadit okamžitě jakýkoliv materiál, shodit vládu a okamžitě se dostat k nějakému veslu - hlavně na té správné lodi. Ono to ani tak složité není.