Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Americký senátor volá po zákazu Bitcoinu od Lael Ophir - Všimněte si, že píšete o vysvětlování těm rodinám....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 3. 2014 0:56

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Všimněte si, že píšete o vysvětlování těm rodinám. Dospěli jsme tak daleko, že se snažíme minimalizovat vedlejší ztráty, finančně kompenzujeme oběti atd. Rád bych vám dal crash course vedením války jinými stranami. Na prvním místě většina armád v historii neměla zásobování, a prováděla po cestě samozásobení. Jinými slovy si vzali co chtěli - jídlo, víno, ženy... Války často vedly ke spálené zemi, po dobytí území běžně nastávalo drancování, ranění se prostě dobíjeli atd. To že se z války s účastí západního světa stal takový rizikovější fotbal, kde dokonce někdy někdo i umře, je zásluhou naší civilizace ve dvacátém století. Nakonec podobně jako fakt, že žijeme v nejméně násilných dobách v historii lidstva.

    Mezi nic nedělat a vybombardovat půl země je mnoho jiných možností - to jistě je. A připadá mi, že těch cca 12k mrtvých je zatraceně blíž k tomu nic nedělat, než vybombardovat půlku země.