Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Analýza doporučuje Open XML formát Microsoftu od anonym - No já vím, že vy jako skvělý vývojář...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 1. 2008 2:39

    bez přezdívky
    No já vím, že vy jako skvělý vývojář umíte ošetřit miliony řádek starého kódu tak, že je bezpečný, a k pádu aplikace kvůli chybným datům dojít nemůže. Bohužel MS takové odborníky nemá.

    Čísla o prodeji MSO nemám, a na root mě nikdo nenahání.

    a) Pokud dokument nejde otevřít, je to zcela typicky proto, že je corrupted. A důvodem toho, že je dokument currupted, je zase typicky chyba HW, přenosu po inetu, nebo fakt, že byl zapsán v jiné než originální aplikaci (třeba v OpenOffice).
    b) Závidíte, nebo co?
    c) Nemlžím, neutíkám od tématu. Od tématu utíkáte vy, když místo abyste se vyjadřoval ke zprávičce nebo k ostatním komentářům, tak mě obviňujete z toho, že utíkám od tématu.
    d) Popisuji tu celkem jednoduše srozumitelná fakta. Kolega Chalupa se diví, jak je možné, že analýza The Burton Group doporučuje OOXML. Já k tomu říkám, jaké jsou důvody. Bohužel je to tu plné týpků, nějakým jsou ukradené důvody nějakých firem, které mají v MSO stovky tisíc dokumentů. Protože Tux rulez, OpenOffice stejně všem stačí, a všichni by měli mít desktopy na Linuxu (co na tom, že nejsou aplikace). Mám za to, že přesně vy jste z těch týpků, co spamují ministerstva těmi nesmysly typu "je doporučeno používat Linux a OpenOffice, proč to ještě neděláte?". Jestli jsou na vás fakta z reálného světa (to je tam, kde lidé nepoužívají počítače na brouzdání webu a čtení pošty, a místo toho pracují)příliš, není to problém můj, ale váš.