Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Andrew Morton: Linux je stále chybovější od Arnošt - Nejsem zrovna kovaný v distrech nebo programování,jsem jen...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2006 13:27

    Arnošt (neregistrovaný)
    Nejsem zrovna kovaný v distrech nebo programování,jsem jen správce sítě, ale jednu věc vím naprosto určitě, že když dám lámovy jeho první počítač v 60 letech a má tam linux s přístupem na net, tak do dvou týdnů vypaluje na cd-rw a radí mi, jak na to. Pokud mu dám widle, a to libovolné, tak se první dva měsíce nevyspím. Popisuju případ s mým otcem, kterému jsme nyní s manželkou dali notes za 16000, když ten první před třema rokama s widlama doslova "odpálil".
    Neumím sice rozchodit věci jako internetová rádia a televize, ale když brouzdám přes wi-fi, tak stačí to telefonování:) A co je důležité, systémová změna v nastavení hw, vždy vyžaduje heslo, to ve widlách není a tak se instaluje a reinstaluje a čistí registry. Takže debatu o bugách apod. považuju za celkem zbytečnou.
    A ty aktualizace, pod widlama se můžete dočkat nefunkčních oken, ale při update balíčků si zvolíte, co chcete. Mám na svém notesu gruba kvůli widlám, kde mi běží kvůli winboxu mikrotiku, který ve wine pořádně pustit nejde, když potřebuju rychlý přehled sítě s letmým nastavením. A co si pouští moje žena a 5-letý syn, když chcou ofisovat, hrát si nebo si kreslit? No jásně - LINUX!!