Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Android 7 Nougat se konečně přehoupl přes 10 % od BlackRider - No nedokumentovane chovani systemu pouzivaj hlavne Microsofti aplikace....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 7. 2017 13:10

    BlackRider

    No nedokumentovane chovani systemu pouzivaj hlavne Microsofti aplikace. Ostatni o tom nedokumentovanym chovani se bez dokumentace nemaj moc moznost dozvedet, ze? :)

    Intel by musel zaplatit za novou verzi driveru. Jestli Imagination opravi stavajici nebo bude updatovat na novejsi verzi WDDM uz se Intelu moc netyka. Ja z ty zpravy prave pochopil, ze Intel nema prava ani zdrojaky, jinak by ty drivery udelal sam. Ostatne to je i duvod proc nikdy nevznikla podpora pro Linux kterymu je jinak Intel dost naklonenej.

    Nesouhlasim s tim, ze by syscally z user space mely nejakej zasadni vliv na vykon. Ostatne se staci podivat na jakejkoli system zalozenej na mikrokernelu, kde sou vsechny ovladace v user space (coz je podstata mikrokernelu). Ten rozdil je v radu jednotek procent. Dokonce si vybavuju, ze si tu pred par lety tvrdil, ze Windows jsou zalozeny na mikrokernelu :).