Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Android mohl být v rukou Samsungu, ten se mu ale vysmál od Jarda_P - Precti si popis. Tahle kniha se snazi byt...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 2. 2014 10:00

    Jarda_P

    Precti si popis. Tahle kniha se snazi byt necim vice, nez knihou o vyrobe bot. Nebo snad Dogfight take "je pak ve výsledku obžalobou kapitalismu jako systému, v němž mají právo na důstojný život jen ti nejsilnější, který se pro zisk nezastaví téměř před ničím a pro nějž jsou lidé jen lidskými zdroji vhodnými nanejvýš k zužitkování."

    Tyhle knihy jsou obvykle zajimave, jako film Pirates of Silicon Valley, kde clovek posloucha fiktivni dialogy, kde Gates rekl Jobsovi cosi a Jobs mu neco odpovedel. Jako by to nekoho zajimalo. Kdyz se z toho vyleje omacka, scvrkne se to na desetinu ci vice.

    Ale mozna se mylim, kup si Dogfight a pohriz se do poutave cetby o dvou producentech OS pro telefony.

    The story of love, betrayal and broken friendship. Now he's out for revenge. Beware!

    "Seeing Aple's market dominance challenged so swiftly and broadly was uniquelly painful for Jobs and remains that way for the company's other executives. Jobs thought, and Apple executives still think, that Google and the Android community cheated to create their success. They think that Google executives stole Apple's software to build Android, and that Android's largest phone maker Samsung, copied Apple's design to build its supersuccessful Galaxy phones. They feel betrayed. Apple and Google weren't just business partners when iPhone was unveiled in early 2007. They were apiritual allies - the yin and yang of the technology revolution......"

    A mas tam podobnych picovin skoro 300 stranek!