Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Aplikace eRouška končí od nil nil - To, co jste napsal, vůbec nevylučuje, že hledáte...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 11. 2021 12:25

    nil nil (neregistrovaný)

    To, co jste napsal, vůbec nevylučuje, že hledáte jenom potvrzení svého názoru.

    Ne, já hledám potvrzení skutečnosti. Někteří to nazývají pravdou.

    To vy hledáte jenom potvrzení svého názoru a proto klidně lidi jako Turánek, nejodbornější lidi v ČR, prostě odhazujete jako Co tvrdí jeden náhodně vybraný člověk, protože se Vám to prostě nehodí, zatímco posloucháte nějaké anonymní panely, dokonce i lidí jako údajně sami distributoři vakcín (Maďar). No, to je výkon.

    Hlavně se ohánějte tím, že věříte odborníkům. Ale jenom těm, kteří podporují váš názor, že…

    Ano, odborníkům, ne vládní instituci. Můžete se podívat třeba zde. "Vědci nedoporučují vakcinaci dětí" (i v dalších státech) a přesto instituce toto tlačí. Instituce nemají s vědou nic společného. Už se proberte z té diskotéky.
    https://www.bbc.co.uk/news/health-58438669

    K vědeckému konsensu překvapivě dochází vědci.

    Jenomže nařízení vydávají politické panely, které si často účastníky vědeckého konsensu vybírají jak chtějí a často se jím pak ani neřídí. Viz. např. výše, vakcinace dětí. Stejně to pokud vím podepsal Biden pro USA. A stejně to dopadne i u nás.

    Znova, vědecké konsensy nejsou to, co se tady děje, už jenom proto, že "vědci" jsou nejprve navybírání. Stačí se podívat do ČR. K tomu vašemu konsensu, na základě které ho se dělala opatření, nebyla část obce vůbec vybrána a někteří vyhozeni, protože nepropagovali lockdowny ... jejich slova a kdoví co se tam vůbec dělo. Jistě jste aspoň jednou svíjel zlučí na demonstraci Chvilek, ale co se týče konsensu pořádaného Babišovou vládou, který se vám hodí, jste úplně v poho.