Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Aplikace eRouška končí od nil nil - Řídíte se pravidly silničního provozu? A dokážete přesně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2021 12:27

    nil nil (neregistrovaný)

    Řídíte se pravidly silničního provozu? A dokážete přesně z hlavy citovat celý zákon?

    Ale máme k tomu zákon a já vás na něj mohu odkázat. Ten Váš vědecký konsensus je taková paní Colombová, zdá se.

    No a parafrázi toho, jak já vnímám vědecký konsensus, jsem vám v předchozím komentáři napsal. Vy to ale totálně ignorujete, místo toho si melete svou.

    To si parafrázujte co chcete a vymýšlejte si jakékoliv chápání konsensů jaké chcete, ovšem vy na základě čeho si, co jaksi víte, kritizujete ostatní a pokládáte tady ty vaše interpretace jakéhosi pomyslného konsensu oproti konkrétním jasný argumentačním vyjádřením odborníků - kteří by vlastně měli být součástí toho vašeho konsensu. ovšem říkají co se vám nehodí. Takový styl Volný.

    Zase to vaše ublíženectví. Já jsem nikde nepsal, že nikdo nic nechápe. Nechápete to konkrétně vy

    1. to není ublíženectví, ale poukázání na vaše nechutné diskuzní taktiky. (proto se taky lidi schovávají za nicky, protože nechtějí, aby po nich nějaký gauner blil jeho výmysly a pomluvy)
    2. takto tady titulujete kde koho, to není žádné tajemství, a jenom za poslední měsíc nebo dva vám to napsal několik lidí, nejen já. Vám to možná připadá, jak úžasně si plujete diskuzí, nicméně z druhé strany to vypadá tak, že se chováte jako drzý nevycválaný spratek, který po svých výlevek jaště mává nějakým ubláženectvím. To si myslíte, že to nikdo nezná? Každý si to ve školce, škole či za školou buď zažil, nebo vidět. Místní šikanátoři si prostě někoho vybrali, začali ho pomlouvat, otravovat a když se ohradil, tak se ještě začali posmívat, že je uplakánek nebo bonzáček a podobně. Počítám, že si teď chcete vynahradit, ale to máte smůlu, všichni vidí kdo tady ty diskuze čím tapetuje. Já se takto nechovám záměrně, protože jsem slučný člověk, vám to redakce toleruje. Jediný důvod, proč se tady takto k někerým lidem nechováte je to, že se prostě bojíte - a ano, to může souviset s tím, že v oboru něco znamenají a vy na to prostě nemáte koule, zatímco tady urážet zbytek, to jste král.

    No nic no, Váš konsensus zdá se být nějaká Vaše interpretace něčeho kdoví čeho, takže se vlastně oháníte smyšlenou. Přesně jak jsem si myslel, protož já nějaký skutečný konsensus v oblasti vakcinace hledám měsíce, a narážím jenom na rúzné, často protichůdné názory odborníků. Proto jsem se na to i ptal, abych se teda na ten zázrak mohl podívat. Tak zase nic.

    Takže to tedy nevíte, jenom si to zatraceně moc myslíte [život]

    HOWGH