Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Apple souhlasí s přímým prodejem mimo svůj App Store od Trupik - Nechápu tuhle moderní zvrácenou neomarxistickou logiku. Jakožto Apple jsem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 8. 2021 12:35

    Trupik

    Nechápu tuhle moderní zvrácenou neomarxistickou logiku.
    Jakožto Apple jsem navrhnul produkt (iPhone, iPad,...) tak, jak se mi líbil. Do něj jsem vyrobit operační systém - opět tak, aby splňoval nějaké mé vnitřní požadavky na bezpečnost, funkce,...
    Kolem jsem vystavěl ekosystém prodeje obsahu zákazníkům (apky, hudba, filmy, knihy) a stanovil jsem přesná pravidla za kterých jsem ochoten tě do tohoto ekosystému postit.
    Pokud s těmi pravidly nesouhlasíš, nevím, proč ke mě do ekosystému lezeš. Najdi si takový ekosystém, který ti svou politikou vyhovuje. Neexistuje? Tak co ti brání si takovýto ekosystém vybudovat? O tom, kdo bude nakonec úspěšnější rozhodne jen a pouze zákazník.
    Jak Apple nemusím, tak tady mu fandím na 1000%, protože z toho dnešního stylu, kdy se každý snaží parazytovat na úspěšných a ještě je tak drzý, že to zveřejní a tupé stádo mu za to tleská - z toho se mi vážně dělá zle.