Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od Filip Jirsák - Máte trochu zmatek v tom, co je hypotéza,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2017 8:41

    Filip Jirsák

    Máte trochu zmatek v tom, co je hypotéza, co názor, co fakt a co omyl. To, že český autorský zákon nezná pojem „komerční užití“ je fakt. To, že český autorský zákon pojem „komerční užití“ definuje je váš názor a také omyl, na který byste přišel, kdybyste se pokusil ten pojem v zákoně najít.
    Dokazovat nemusíte opravdu nic, akorát pak nechápu, proč něco píšete do diskuse. Diskuse slouží k tomu, aby její účastníci argumentovali a na základě argumentů aktualizovali své názory. Když vy jenom napíšete svůj názor, který nehodláte ani podpořit nějakými argumenty ani ho změnit, když se ukáže, že se mýlíte, jsou vaše příspěvky do diskuse úplně k ničemu.

    Pokud nechceš aby někdo něco viděl, tak to neukazuj
    Význam toho doporučení mi je jasný – akorát to doporučení je poněkud mimoběžné s tématem zprávičky. Protože tady se nebavíme o tom, že bych nechtěl, aby někdo něco viděl – já nechci, aby to někdo archivoval. „Vidět“ a „archivovat“ není totéž.