Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od NULL - Diskutovat neznamená chtít po každém důkazy a elaboráty...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2017 10:26

    NULL (neregistrovaný)

    Diskutovat neznamená chtít po každém důkazy a elaboráty na všechno s čím nesouhlasíš. To, že to přímo nesouvisí s obsahem zprávičky by mohlo být tím, že jsem odpovídal, resp. komentoval, příspěvek od @Stanislav Marenčík, což je zřejmé z toho že je to ve vlákně a taky jsem ti to minimálně jednou napsal. Proč se ale s nějakou takovou prkotinou zabívat, když můžeš prostě větu vzít a začít shypotézami, příklady, vlastní show alá Soudkyně Barbara a žádat na všechno důkazy a podklady, že?

    "To, že český autorský zákon pojem „komerční užití“ definuje je váš názor a také omyl"

    Já jsem někde tvrdil že autorský zákon definuje termín "komerční užití"? Nedefinuje, ale definuje autora, dílo a z toho to samozřejmě vyplívá.

    "Dokazovat nemusíte opravdu nic, akorát pak nechápu, proč něco píšete do diskuse"

    V diskuzi se diskutuje. Nikde není nakázáno, že každý, jehož názor se nezdá nějakému Jirsákovi mu to musí dokládat a podkládat a zabývat se nějakými jeho výmysly a nezávaznými "právními" konstrukcemi.
    Každopádně nevím co je na "Pokud nechceš aby někdo něco viděl, tak to neukazuj" mylného - ano, kvůli tomuto jsi původně rozjel tady tu show.

    "Význam toho doporučení mi je jasný – akorát to doporučení je poněkud mimoběžné s tématem zprávičky"

    No, 1. není mimoběžné a 2. ne všechno co kdo napíše musí splnit Jirsákovo kritérium na souběžnost s tématem zprávičky.

    "„Vidět“ a „archivovat“ není totéž."

    Není, ale souvisí to spolu a taky se ukazuje, že co jednou bylo vidět mohlo být archivováno ať tak nebo onak, ať tím nebo oním. A hle, souvislost je na světě. Jinak ano, samozřejmě tato slova nejsou synonymum. To ale nikdo netvrdil, to je zase jenom tvoje natvrdlá konstrukce kterou mi předhazuješ.