Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Archive.org zřejmě bude ignorovat robots.txt od Filip Jirsák - Já jsem někde tvrdil že autorský zákon definuje...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 4. 2017 14:23

    Filip Jirsák

    Já jsem někde tvrdil že autorský zákon definuje termín "komerční užití"? Nedefinuje, ale definuje autora, dílo a z toho to samozřejmě vyplívá.
    Ano, to je jediná možnost, že by to z toho vyplívalo. Kdyby to z toho mělo vyplývat, pak – abych to zkrátil – si opět vymýšlíte. Důkaz vašeho tvrzení po vás už chtít nebudu – vy prostě napíšete nějakou lež a uráží vás, když po vás někdo chce, abyste své tvrzení doložil.

    V diskuzi se diskutuje.
    Proč to teda neděláte?

    Nikde není nakázáno, že každý, jehož názor se nezdá
    Jenže já jsme nepsal o názorech, psal jsem o vašich lžích. Názor můžete mít na něco, co se týká hodnot nebo postojů. Pokud nějaké tvrzení hovoří o faktech, o tom, zda něco nějak je nebo není, není to názor. A takové tvrzení může být pravdivé nebo nepravdivé, taky nemusíme umět o jeho pravdivosti rozhodnout. Ale není to názor. Když napíšete, že tráva je fialová, není to váš názor, je to váš omyl.

    to musí dokládat a podkládat
    Nemusí. Vy jste něco tvrdil, já jsem doložil, že to není pravda, vy jste své tvrzení ničím nedoložil – závěr je, že vaše tvrzení je špatně, ať už to byl omyl nebo záměrná lež. Všichni ty vaše omyly vidí, že vy na nich dál trváte, to je vaše hloupost – mně je to jedno.

    nezávaznými "právními" konstrukcemi
    Na nezávazné právní konstrukce (nejsou vázané na žádný existující zákon) jste tu expert vy.

    taky se ukazuje, že co jednou bylo vidět mohlo být archivováno ať tak nebo onak
    Na což jsem reagoval hned na začátku diskuse, zdá se, že jste konečně dospěl k tomu samému. Takže když vás někdo vidí na ulici nebo přes okno doma, má právo si vás i natočit a natočené video vystavit na internet. Protože co jednou bylo vidět, mohlo být archivováno.